Moderne en flexibele IT

Ons Business Process Automation platform koppelt eenvoudig aan jouw bestaande IT systemen. Zo halen we jouw bedrijfsdata naar ons cloud platform. Daarna is jouw data beschikbaar op een hypermoderne IT architectuur en ligt de weg voor digitaal succes open.

“Instant deployment of functionality”

In gebruik nemen van nieuwe functionaliteit met een druk op de knop. Door gebruik te maken van de modernste software architectuur kunnen we snel en gecontroleerd nieuwe functionaliteiten beschikbaar maken voor gebruikers. Of dit nu een mobiele app, een webpagina of koppeling is.

“Zero downtime”

Door onze slimme opzet en door gebruik te maken van de modernste technieken hebben we geen lange onderhoudstijden nodig. Gebruikers merken niet dat er onderhoud plaats vindt of dat er nieuwe functionaliteit live gebracht wordt.

“Real-time data analytics”

Alle activiteiten op ons platform worden geregistreerd. Hierdoor bouwen we een schat aan informatie op die helpt om de applicatie nog beter te maken en klanten sneller te verleiden om een aankoop te doen.

“Easy process configuration”

We kunnen eenvoudig en snel jouw bedrijfsprocessen en de daarvoor benodigde logica configureren. Zo kunnen we direct onnodige stappen elimineren en het gebruik zo eenvoudig mogelijk maken.

“Product factory”

Door functionaliteit te bouwen die flexibel geconfigureerd kan worden, kun je met één product meerdere business scenario’s ondersteunen. Zo is een goedkeuringsproces in het ene land anders dan het andere of is een grote order in Nederland in een ander land klein waardoor andere regels gelden.

“Automated scaling of IT platforms”

Het system schaalt automatisch op als het gebruik hoog is, zodat gebruikers geen vertraging ervaren. Als het weer rustig is schaalt het systeem weer af om zo kosten te besparen.

“Secure architecture”

We zijn scherp op security, werken met two-factor authentication als het nodig is en letten op het laatste nieuws omtrent veiligheidslekken. Zo zorgen we ervoor dat jouw data bij ons veilig is.