Over ons

NowInc: de standaard in waardevolle applicaties

Om jouw bedrijf nog succesvoller te maken, ontwikkelen wij applicaties waarmee jij je concurrenten voor blijft. Via een open en plezierig partnerschap en een no-nonsense aanpak zorgen we er samen voor dat jij meetbare verbeteringen in je resultaten realiseert.

Uitdagend door business kennis

We helpen je om tot de kern te komen van wat je wilt, wat je nodig hebt en hoe dat te realiseren met IT. We bouwen niet blind wat je vraagt, daarvoor kennen we de business te goed; we weten wat werkt en wat niet.

Onderscheidend in kwaliteit, snelheid en prijs

Software ontwikkeling in eigen land is kostbaar en goede ontwikkelaars zijn moeilijk te vinden. Offshore ontwikkeling kan lastig zijn vanwege cultuurverschillen en een stroeve communicatie. Met ons krijg je het beste van twee werelden. Een efficiënte en effectieve manier van werken voor een beduidend lager tarief dan lokale softwareontwikkelaars.

Nearshore en Agile

Ons team bestaat uit hoog opgeleide professionals met bewezen successen. Ons team in Nederland coördineert het totale traject en stemt de werkzaamheden af met onze collega’s in het buitenland. Door onze Agile werkwijze en continue feedback voorkomen we misverstanden en een opeenstapeling van fouten.

Deadlines en verantwoordelijkheid

Wij leveren het beste uitgebalanceerde team en nemen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en tijdigheid van oplevering van de software. Samen met jouw business experts, product owners of andere belanghebbenden halen we de deadlines.